Contact

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Vraag / opmerking:*

  captcha

  Trouwlocatie Noord-Brabant

  Zoekt u dé perfecte trouwlocatie in Noord-Brabant? Partycentrum Noord-Brabant heeft een prachtige en gezellig ingerichte feestzaal voor een onvergetelijke trouwerij. De trouwlocatie is gelegen in de Brabantse plaats Gilze, tussen Breda en Tilburg.

  Ideale trouwlocatie voor uw trouwerij

  De trouwlocatie is geschikt voor groepen tot 200 personen en kunt u compleet naar eigen wens inrichten. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een keuze te maken uit vele soorten hapjes en drankjes en kan er zelfs een uitgebreid buffet voor al uw gasten worden verzorgd.

  Uw bruiloft voor een vaste prijs per persoon

  Wij bieden de trouwlocatie aan voor een vaste prijs per persoon, zodat u niet achteraf onverwachts een hoge rekening van ons krijgt, maar van te voeren weet waar u aan toe bent. Wij hebben speciale arrangementen, maar u kunt ook zelf uw eten, drinken, aankleding en muziek bepalen en door ons laten verzorgen voor een vaste prijs.

  Uw trouwerij één groot feest

  Wilt u ook dat uw trouwerij één groot feest wordt en bent u opzoek naar de perfecte trouwlocatie voor uw trouwerij? Neem dan snel contact met ons op en kom de trouwlocatie vrijblijvend bekijken. Wij helpen u graag om uw bijzondere dag compleet te maken!  © Copyright All rights Reserved | Sitemap | [email protected]