Contact

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Vraag / opmerking:*

  captcha

  Trouwlocatie Gilze

  Partycentrum Noord-Brabant beschikt over een perfecte trouwlocatie Gilze. Deze trouwlocatie beschikt over een gezellige ingerichte feestzaal. Deze locatie in het Brabantse Gilze biedt de perfecte ambiance voor een onvergetelijke trouwerij.

  De trouwlocatie naar eigen smaak inrichten

  De trouwlocatie biedt plaats aan groepen tot 200 personen. Hier heeft u de mogelijkheid om geheel naar uw eigen wens hapjes en drankjes te laten verzorgen en om de locatie volledig naar eigen smaak in te richten. Bovendien kunt u in overleg ook de muziek door ons laten verzorgen.

  Wij denken graag met u mee

  Indien u uw trouwerij op onze trouwlocatie wilt laten plaatsvinden, denken wij graag met u mee om uw trouwerij tot een groot succes te brengen. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van trouwerijen, kunnen wij u op een deskundige manier van advies voorzien.

  Uw trouwerij op de trouwlocatie Gilze

  Wilt u uw trouwerij op onze trouwlocatie in Gilze organiseren? Neem dan contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst!  © Copyright All rights Reserved | Sitemap | [email protected]