Contact

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Vraag / opmerking:*

  captcha

  Tapasbar Gilze

  Tapasbar Gilze is geen bijzaak, maar tapas zijn het uitgangspunt van Tapasbar Duende. De tapasbar van Partycentrum Noord-Brabant kenmerkt zich door de pure smaken uit de Spaanse keuken en de traditionele recepten. Daarnaast serveren wij ook streekproducten uit Andalusië. In onze tapasbar is het een gezellig samenkomen. Tapas eten staat voor heerlijke hapjes, goede wijnen en een fijne ambiance en dat is precies wat u bij onze tapasbar kunt vinden.

  Tapas zijn lekker en gezond

  Tapas komen oorspronkelijk uit Spanje en is een echte Spaanse manier van leven. Toch wordt dit gebruik in Nederland steeds populairder. Nederlanders beseffen steeds meer dat het eten van hapjes, bereid van zuiver natuurlijke producten, lekker en zeer gezond is.

  Grote variatie in onze tapasbar

  In Nederland is ook de variatie van de tapas de laatste jaren enorm toegenomen. Tapas worden bij ons dan ook bereid van de meest uiteenlopende producten zoals vlees, vis en groenten. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat het steeds meer de functie van een complete maaltijd vervult, in plaats van alleen een hapje aan de bar.

  Mediterraans dieet

  Een maaltijd van diverse tapas en een lekker glas wijn is niet alleen gezellig maar ook erg gezond. Het eten van tapas past namelijk bij het zogenaamde ‘mediterraanse dieet’. Bij deze vorm van diëten moet u niet denken aan weinig eten, maar aan bewust eten. De tapas worden bij onze tapasbar bereid met zuivere olijfolie en van verse producten in combinatie met een glas wijn. Deze combinatie is zeer heilzaam voor het lichaam en de geest.

  De vele mogelijkheden van Tapasbar Gilze

  Onze tapasbar streeft naar een ultieme beleving bij het eten van tapas, maar ook kunt u bij ons terecht in het café voor een lekker afzakkertje of in onze feestzaal. Vraag ons naar de vele mogelijkheden van de Tapasbar Gilze voor uw feest!  © Copyright All rights Reserved | Sitemap | [email protected]