Contact

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Vraag / opmerking:*

  captcha

  Feestzaal Noord-Brabant

  Bent uw opzoek naar een feestzaal met uitgebreide mogelijkheden in Noord-Brabant? Dan bent u bij Partycentrum Noord-Brabant aan het juiste adres. Wij verzorgen allerlei (thema)feesten volledig naar uw eigen wens in onze prachtige feestzaal.

  Ruimte en indeling

  Onze Feestzaal beschikt over een ruimte van 200 vierkante meter en is gezellig en huiselijk ingericht. De feestzaal kunt u volledig naar uw wens indelen, zodat de ruimte voor iedere gelegenheid kan worden getransformeerd naar de meest ideale indeling.

  Aankleding en muziek

  Wilt u een themafeest geven? Dan kunt u zelfs de ruimte door ons laten omtoveren in een bepaald thema, door de feestzaal aan te kleden en passende muziek te verzorgen. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

  Onvergetelijke dag

  De feestzaal biedt veel mogelijkheden voor grote en kleine feesten, samen met een passende aankleding kan er op die manier voor een optimale sfeer worden gezorgd. Partycentrum Noord-Brabant is daarmee in staat om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

  Wilt u een feest organiseren in onze feestzaal?

  Neem contact met ons op als u ook een onvergetelijk feest in onze feestzaal wil laten verzorgen. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website.  © Copyright All rights Reserved | Sitemap | [email protected]