Contact

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Vraag / opmerking:*

  captcha

  Bedrijfsfeest Gilze

  U wilt een bedrijfsfeest organiseren in de omgeving van Breda en Tilburg? Denk dan eens aan Partycentrum Noord-Brabant. Wij organiseren bedrijfsfeesten in het Brabantse Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg.

  Thuis in zakelijke aangelegenheden

  Wij beschikken over een prachtige zaal die uitermate geschikt is voor een geslaagd bedrijfsfeest. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsfeesten en weten precies wat er nodig is om uw bedrijfsfeest tot een succes te brengen.

  Het bedrijfsfeest in de stijl van uw bedrijfscultuur

  Wij weten als geen ander in te spelen op uw bedrijfscultuur, zodat de locatie wordt aangekleed en de bediening wordt verzorgd op de manier die u en uw medewerkers verwachten. Of uw bedrijf formeel of informeel, klein of groot en het personeel ingetogen of uitbundig is, wij weten altijd de juiste sfeer te creëren voor uw bedrijfsfeest.

  Bedrijfsborrel

  Naast de organisatie van een bedrijfsfeest of personeelsfeest, kunt u op onze locatie ook terecht voor bedrijfsborrels. Voor een hapje en drankje bent u bij ons meer dan welkom. Wij zijn voor iedere gelegenheid erg flexibel, waardoor we altijd op uw wensen kunnen inspelen en samen met u een perfect bedrijfsfeest voor uw bedrijf kunnen neer te zetten.

  Plaats direct een reservering

  Kom gerust eens langs op onze locatie en ontdek de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken. U kunt bij ons direct een reservering maken en uw wensen met ons doorspreken!  © Copyright All rights Reserved | Sitemap | [email protected]