Contact

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Vraag / opmerking:*

  captcha

  Aan ’t Plein

  Partycentrum Noord-Brabant is een onderdeel van Tapasbar Duende en Café/Zalen Aan ’t Plein. Naast een prachtige feestlocatie beschikt Aan ’t Plein ook over een tapasbar en een café.

  Feesten en evenementen

  De zaal van ons partycentrum is uitermate geschikt voor feesten en evenementen. De zaal bestaat uit een ruimte van 200 vierkante meter en is gezellig en huiselijk ingericht. U kunt de zaal voor uw evenement of (bedrijfs)feest volledig naar uw eigen wens indelen, zodat de ruimte voor iedere gelegenheid de meest ideale indeling indeling krijgt.

  Tapasbar Duende

  Ons Spaanse restaurant beschikt over een uitstekende tapasbar waar u heerlijke tapas kunt nuttigen. Wij streven ernaar om een beleving te creëren die u nooit meer zult vergeten. U kunt in ons Spaanse restaurant wijnen bestellen die komen van de beste Spaanse wijnboeren en onze Sangria wordt van vers gesneden fruit gemaakt.

  Café

  Tijdens een heerlijke wandel of fietstocht heeft u vast behoefte aan gezelligheid en een heerlijk kopje koffie met appeltaart. Ons eet,- fiets- én bruin café is dan de perfecte locatie om heerlijk te ontspannen. Bovendien kunt in ons café terecht voor een drankje, lunch of een hapje tussendoor.  © Copyright All rights Reserved | Sitemap | [email protected]