Contact

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Vraag / opmerking:*

  captcha

  Gastvrij uw relaties ontvangen

  Waarom een laadpaal bedrijf vinden?

  Heeft u voor uw bedrijf nog geen elektrische auto’s op de weg? Feit is dat steeds meer van uw gasten of bezoekers dit wellicht al wel doen. Want steeds meer autorijders stappen over van fossiele brandstof naar elektrische brandstof. De mogelijkheid om bij u een elektrische auto te kunnen opladen, kan dus echt een pluspunt zijn om juist uw bedrijf te bezoeken. Het is dus echt niet voorbarig om bij uw bedrijf een laadpaal te laten installeren. Het kan u namelijk veel opleveren én u voldoet aan toekomstige regelgeving. U leest hieronder waarom.

  Laadpaal voor bezoekers

  Eén of meerdere laadpalen voor uw bezoekers of medewerkers is niets meer dan een zeer warm welkom. Elektrische rijders zullen daarom sneller voor uw bedrijf kiezen dan voor een bedrijf zonder laadpaal. En als u uw laadpaal op ‘openbaar’ zet, wordt deze automatisch aangemeld bij routeplanners en navigatiesystemen. U zet uw bedrijf dus letterlijk op de kaart.

  Ook goed voor de portemonnee

  Een laadpaal biedt ook financiële voordelen. U kunt namelijk zelf het bezoekerstarief instellen, zodat u uw investering weer terugverdient. Dat maakt ook een investering in zonnepanelen interessant. Dit levert vaak meer op dan dat u uw zonne-energie teruglevert aan uw energieleverancier.

  Verplichte laadpaal?

  Heeft u meer dan 10 parkeerplekken bij uw bedrijf? Voor nieuwe of gerenoveerde bedrijven geldt al twee jaar dat minstens 10% van de parkeervakken een laadpaal moeten hebben. En vanaf 2025 geldt dat voor alle bedrijven. Het is dus raadzaam om hier nu alvast op in te spelen.

  Laadpalen zijn fiscaal aantrekkelijk

  Laadpalen voor bedrijven zijn bovendien fiscaal zeer aantrekkelijk. Zo kunt u gebruikmaken van de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) waarmee u zelf beslist wanneer en hoe snel u de investering in laadpalen afschrijft. Ook is er een Milieu-investeringsaftrek (MIA). Hiermee kunt u tot wel 36% van de investeringskosten aftrekken van uw fiscale winst. Dat maakt bedrijfsmatig laadpalen aanschaffen wel heel aantrekkelijk. Goed idee, toch? Vind dus snel een Laadpaal bedrijf dat u kan helpen met uw laadpalen.

  Vond u dit artikel de moeite waard? Geef uw reactie dan graag via ons contactformulier.  © Copyright All rights Reserved | Sitemap | [email protected]