Contact

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Vraag / opmerking:*

  captcha

  Horecabeveiliging na de lockdown

  Pas op voor te grote drukte

  Hoopt u ook op een snel einde van de lockdown? Wat een fijn vooruitzicht moet dat toch zijn dat u weer gewoon uw horecapand kunt opengooien en weer lekker kunt ondernemen. Lachende gezichten stralen u vast wel tegemoet. Dat is wat anders dan het chagrijn van de laatste maanden, nietwaar? Maar pas wel op voor teveel optimisme. Want voor u het weet, wordt het snel alweer te druk. En dat is met enige voorzichtigheid in het achterhoofd ten aanzien van afstand bewaren natuurlijk ook weer niet de bedoeling. Met horecabeveiliging kunt u dat allemaal in goede banen leiden.

  Waarom horecabeveiliging?

  Horecabeveiligers controleren vanaf de opening alle afgesproken en vitale punten in en rond uw pand en zorgen voor een goede start. Door een klantvriendelijke en duidelijke toegangscontrole weten de bezoekers waar zij aan toe zijn. De beveiliger handhaaft zowel het sfeerbeleid en de eventuele coronamaatregelen binnen- en buiten uw horecagelegenheid. Een overzicht van de mogelijkheden op een rijtje:

  • Toegangscontrole: een goede controle bij de entree zorgt voor beperking van risico’s en bevordert een juiste sfeer in uw zaak. En bij een club helpt altijd preventief fouilleren en visiteren om ongewenste materialen en middelen buiten de deur te houden
  • Crowd Control: door preventieve maatregelen worden grote stromen mensen beheersbaar en ook op afstand gehouden
  • Effectief en correct optreden bij onregelmatigheden en te weinig afstand houden. De horecabeveiligers weten altijd exact hoe te handelen.

  Altijd een veilig gevoel

  Zoals u ziet, is horecabeveiliging er niet allen voor uw veiligheid, maar vooral ook de veiligheid van uw bezoekers. En wie zich veilig voelt in uw pand, komt graag nog eens terug voor een gezellig avondje uit.

  Vond dit een nuttig artikel? Wij hopen het. Wilt u meer interessante blogs lezen over horecagerelateerde onderwerpen? Klik dan hier.  © Copyright All rights Reserved | Sitemap | [email protected]