Contact

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Vraag / opmerking:*

  captcha

  Catering bij een feestje in Zaltbommel?

  Cateringtips voor bij u thuis

  Steeds meer mensen zijn gevaccineerd tegen corona. Langzaamaan is er daardoor steeds meer mogelijk. Zolang u de 1,5 meter kunt waarborgen, zit er nu geen maximum meer aan het aantal bezoekers bij u thuis. Reden voor een feestje bij u thuis dus! Om uw gasten culinair te verwennen, kun je een cateringbedrijf inschakelen. Wij geven u een aantal cateringtips voor uw feestje in Zaltbommel.

  Tip 1: de behoeften van uw gasten

  Wanneer u veel gasten uitnodigt, is het moeilijk om met alle specifieke wensen rekening te houden. Het voordeel van catering is dat er voor iedereen altijd wel iets tussen zit. Waar u wel aan moet denken, zijn mogelijke allergieën of vegetariërs? U moet er voor zorgen dat er ook voor deze gasten wat te eten is.

  Tip 2: waar plaatst u het buffet?

  Wanneer u kiest voor catering, neemt dit veel ruimte in beslag. Het is belangrijk dat u van tevoren nadenkt over waar u al het eten kwijt kunt. Dit vraagt soms veel creativiteit.

  Tip 3: de aankleding

  Tot slot moet u nadenken over de aankleding. Hoe wilt u de verschillende gerechten plaatsen? In welke volgorde wilt u ze plaatsen? Wilt u eerst de koude gerechten en dan de warme gerechten? Of wilt u de koude gerechten gescheiden plaatsen van de warme gerechten? Hierbij kunnen wij u vertellen dat gasten vaak de eerste drie gerechten kiezen. Voorkom dat hardlopers snel opraken door deze achteraan te plaatsen. Ook is het leuk om attributen, zoals bloemen of verse ingrediënten, te plaatsen. Dit zorgt voor een mooiere presentatie van de gerechten. Heb je dit allemaal gedaan? Dan wordt de catering in Zaltbommel bij u een succes!

  Mocht u meer willen weten over een succesvolle catering bij uw feestje in Zaltbommel, neem dan gerust contact met ons op.  © Copyright All rights Reserved | Sitemap | [email protected]