Contact

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Vraag / opmerking:*

  captcha

  Vriescel kopen? Waar moet u op letten?

  Aandachtspunten voor de beste vriescel kopen

  Heeft u in uw horecabedrijf een vriescel nodig voor uw foodproducten? Wanneer u een vriescel wilt kopen van topkwaliteit, komt een goed advies natuurlijk altijd van pas. Om de beste vriescel te kopen, is goed oriënteren en het inwinnen van advies zeer belangrijk. Wij vertellen u in dit blog graag waar u op moet letten bij het kopen van een vriescel voor uw horecaonderneming.

  Horeca vriescel kopen

  Verschillende modellen vriescellen

  Wanneer u een vriescel wilt kopen, heeft u de keuze uit verschillende modellen en maten. Bij ons vindt u dus altijd een vriescel die in uw specifieke wensen voorziet. Zo zijn er split-vriessystemen en insteek vriesunits. En er zijn snelvriescellen waarmee u warme producten snel in kunt vriezen. Wilt u een product eerst afkoelen en dan invriezen? Dan kunt u kiezen voor de combinatie van een koel- en vriescel. Welk type vriescel u ook wilt kopen, er is er altijd één die bij u past.

  Vriescel op maat

  Als u weet hoe u wilt vriezen is dat nog maar een half antwoord op uw vraag. Want welke maat vriescel wilt u kopen? Wilt u bijvoorbeeld een vriescel kopen met speciale afmetingen, bijzondere hoeken of schuin aflopende wanden? Of wilt u een vriescel met een ruit of glazen of brandwerende wanden? Bent u op zoek naar een vriescel met roldeuren, schuifdeuren of toch een heel ander systeem? Daarop is het antwoord wellicht wat moeilijker te geven.

  Installatie van de vriescel

  Als u een vriescel op maat heeft gevonden, moet deze ook nog bij u geïnstalleerd worden. Dat is een nauwkeurig klusje waarbij uw zaak ook aan een aantal voorwaarden moet voldoen en waarbij keuzes gemaakt moeten worden. Als u naar en gerenommeerde leverancier van vriescellen gaat, krijgt u daar altijd antwoorden op uw bovenstaande vragen en passend advies over de beste vriescel voor u. Wij zeggen dus altijd: koop geen kat in de (vries)zak, maar ga voor de beste vriescel kopen naar een échte specialist in koel- en vriescellen!

  Uw ervaringen?

  Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen bij het kopen van een koel- of vriescel. Wilt u die met ons delen? Stuur ons uw bericht via contactformulier op deze site.  © Copyright All rights Reserved | Sitemap | [email protected]