Contact

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Vraag / opmerking:*

  captcha

  Zorg voor de juiste sfeer met horecamuziek

  Alles over het bereiken van de juiste sfeer

  Als je een leuk café of restaurant hebt wil je natuurlijk ook dat er leuke muziek gedraaid wordt. Deze horecamuziek moet passen bij de stijl van je horecabedrijf en zorgt voor de juiste sfeer. Dit kun je het best doen door te kiezen voor een goede horeca muziekcomputer. In dit blog vertellen we meer over hoe je dat het beste aan kunt pakken.

  Meer omzet met de juiste muziek!

  Muziek heeft ontzettend veel invloed op de beleving van je gasten. Het klinkt misschien gek, maar muziek haalt echt psychologische trucjes uit. Wanneer er bijvoorbeeld gangbare, meer eenvoudige horecamuziek wordt gedraaid, ervaren je gasten de prijs lager dan bij complexere muziek. En het tempo heeft invloed op hoe lang je gasten blijven zitten. Bij langzame muziek zullen ze minder happen nemen, en dus langer blijven! Het is dus verstandig om goed na te denken over je formule, publiek en gelegenheid.

  Een cocktailbar is anders dan een snelle hap

  Als gasten langer blijven en lekker genieten wil je sfeervolle, rustige horecamuziek, zoals relaxte jazz of blues. Waar gasten korter blijven kun je beter gaan voor meer trendy, gangbare muziek met hits en beats. En misschien wil je juist wel een feestsfeer creëren met dansbare nummers. Houd wel in gedachten dat horecamuziek geen storingsfactor moet zijn; het wordt het best gebruikt wanneer op de onbewuste zintuigen ingespeeld wordt. Het makkelijkst is ook om te kiezen voor een goede computer voor je horecamuziek en goede audioapparatuur. Zo heb je veel gebruiksgemak en kun je je muziek makkelijk aanpassen, en klinkt je muziek ontzettend goed. En dan nog iets om op te letten: muziek via consumentenpartijen als Spotify en Deezer mogen alleen gebruikt worden voor privégebruik! Voorkom dus hoge boetes door rechten af te dragen aan Buma/Stemra of te gaan voor rechtenvrije muziek.  © Copyright All rights Reserved | Sitemap | [email protected]