Contact

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Vraag / opmerking:*

  captcha

  Een onvergetelijk feest met deze ideeën

  Feestje? De meest originele ideeën op een rij gezet

  Elk jaar is het weer zo ver: je kind is jarig en je wil een leuk en origineel feestje. Want je kinderen gelukkig zien is het allerbelangrijkste op de hele wereld. Maar na een paar jaar ben je aardig wat feestjes verder en beginnen de leuke ideeën langzaam op te raken. In dit blog bespreken we de hipste uitjes van het moment, waaronder escaperooms, glowgolfen en een eigen disco waardoor je kinderen je voor eeuwig dankbaar zullen zijn na deze onvergetelijke dag.

  Een eigen disco met DJ

  Wanneer je zoon of dochter iets ouder begint te worden, beginnen ze langzaam met puberen en zullen ze ook meer weten wat ze willen. Ook weten ze vooral heel goed wat ze niét willen. Daarom is het soms moeilijk om nog met iets leuks te komen dat niet al te kinderachtig is. Om je kids toch een onvergetelijke dag te bezorgen, kan je een kinderdisco organiseren met een echte DJ. Alle vrienden en vriendinnen kunnen worden uitgenodigd terwijl de gewenste ruimte van het feest wordt omgebouwd tot een echte stoere nachtclub. Er zijn verschillende bedrijven die dit compleet voor je kunnen verzorgen en luisteren naar de wensen van je kind. Waarschuw de buren vast, want dit wordt gegarandeerd een knalfeest!

  Golfen in een nieuw jasje met glowgolf

  Laat je kinderen de nieuwe fluorescerende wereld van het glowgolfen ontdekken. Door heel Nederland zijn er verschillende Glowgolfbanen te vinden. Het is de laatste jaren namelijk een ontzettend populaire activiteit geworden. Door middel van het glow in the dark effect is elke baan adembenemend om te zien en wordt het gewone golf net ietsje leuker. Daarnaast zijn de ruimtes van de banen verder vrij donker en is dit natuurlijk extra spannend voor de kinderen!

  Voor de daredevils: ontsnap uit een escaperoom

  Escaperooms: een activiteit die in een keer een ontzettende hype werd onder vriendengroepen, collega’s en families. Maar wist je dat er ook escaperooms speciaal voor kinderen zijn? Er zijn verschillende escaperooms met kindvriendelijke thema’s, zoals bijvoorbeeld het zoeken van de schatkist van een piraat, waardoor de spanning precies genoeg is voor kinderen van rond de 8 tot 12 jaar. Doordat dit een ontzettend spannende en actieve bezigheid is, zullen de kids lekker moe zijn na afloop en zullen zij een geweldige dag beleven. Ook hebben veel escaperooms arrangementen waarbij je kids lekker frietjes kunnen eten na afloop en je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Een groep enthousiaste kinderen een hele dag begeleiden is namelijk zwaar genoeg! Dus kies een activiteit die de kids een voldaan gevoel bezorgt en vooral: probeer toch te genieten. We wensen je alvast een geslaagd kinderfeestje toe!  © Copyright All rights Reserved | Sitemap | [email protected]